- Komerční sdělení -aktualne
- Reklama -zprávy

Home Credit pokračuje v rozšiřování pobočkové sítě. Bude poskytovat i nebankovní úvěry.

Společnost otevřela svou svačinu pobočku, plánuje přitom pokračovat v otevírání finančních center.
Společnost Home Credit pokračuje v rozšiřování pobočkové sítě. Aktuálně otevřela svačinu pobočku, tentokrát v Trenčíně. Jen za tento rok to bylo sedm finančních center. Společnost tak pokračuje v trendu otevírání v průměru jednoho finančního centra měsíčně. „Každý měsíc se nám zvyšuje návštěvnost, i proto expandujeme a plánujeme otevírat další pobočky. Návštěvnost klientů na našich pobočkách v porovnání s první polovinou roku stoupla téměř o 100%,“ říká obchodní manažer pro síť poboček společnosti Home Credit Igor Marko.

Otevírání finančních center Home Creditu se podle Marka na první pohled může jevit, že jde proti současnému trendu virtualizace obchodu. Množství společností totiž přesouvá své aktivity na internet a svých kamenných poboček se raději zbavují. Společnost Home Credit však chce být blíže k zákazníkům. „Pobočka slouží jako kontaktní místo pro klienty nejen když něco řeší, ale i když se potřebují jen poradit nebo se na něco zeptat,“ konstatoval Marko.

Společnost Home Credit vznikla v roce 1999. Poskytuje spotřebitelské financování na Slovensku. Společnost nabízí širokou škálu úvěrových produktů, a to půjčky na místě prodeje, auto úvěry, hotovostní půjčky, kreditní karty, revolvingové půjčky a spojení půjček. Společnost Home Credit je členem skupiny Home Credit.

PR článek

Další články autora