- Komerční sdělení -aktualne
- Reklama -zprávy

Strojek Braun Series 9 Pro: radost se holit

Braun je tradiční výrobce holicích strojků. Byl to také první elektrický holicí strojek, který jsme osobně používali. Aktuálně přichází na slovenský trh jeho nejvyšší verze – Braun Series 9 Pro. A má několik technologických vymožeností.

Základem stabilního holení jsou tenké planženty se spoustou otvorů
Produkt jsme měli spolu se speciálním nabíjecím pouzdrem PowerCase, které umožňuje holit se až 6 týdnů bez nutnosti dobíjení strojku ze zásuvky. Model Series 9 Pro je postaven na hodnotách této značky: dobrý design je jednoduchý a spolehlivost je v DNA zařízení.

Pohyb 10 000 kmitů za minutu zajistí oholení na hladce
Braun Series 9 Pro je určen pro lidi, kteří chtějí cestovat mimo domácnost a nechtějí řešit to, jak budou nabíjet holicí strojek. Braun Series 9 Pro se bez problémů vejde do cestovní tašky, snadno a rychle se totiž sbalí.

Young and handsome man is using modern electric shaver on white background

Dokovací stanice a přenosné nabíjecí pouzdro
Podstatné je, že si poradí s různými typy vousů díky kombinaci břitů, sonické technologie a přizpůsobivosti strojku. Ve spojení s pouzdrem PowerCase nabízí až zmíněných 6 týdnů holení bez vnějšího zdroje energie a oholíte jednodenní, třídenní nebo i sedmidenní strniště. K tomuto strojku jsme připravili i video a tehdy jsme holili 5-ti denní strniště. Zveřejníme ho brzy.

PR článek

Další články autora